mob: +385 (0)98 428 452  
mob: +385 (0)98 188 2132

fax: +385 (0)20 435 241

e-mail:
info@dubrovnik-sailing.com


Website Hit Counter

 
| Dubrovnik Sailing daje svim svojim gostima priliku upoznati neistražene ljepote Jadranskog mora i njegove obale. KONTAKTIRAJTE NAS!  |

Poštovani gosti,

DUBROVNIK SAILING je baziran u Dubrovniku, točnije u Uvali Lapad, i nudi različite načine jedrenja od ležernog, rekreacijskog pa sve do profesionalnog sportskog jedrenja. Udovoljiti ćemo svim Vašim željama pa tako možete birati između poludnevnog, cijelodnevnog, tjednog jedrenja i romantičnog jedrenja u zalazak sunca.

POLUDNEVNO I CIJELODNEVNO JEDRENJE nudi priliku vidjeti ljepote Lokruma, Starog Grada, Cavtata i Elafitskih otoka. Svaka destinacija je posebna i pružiti će jedinstven doživljaj i ljepotu. Želite li se kupati na kilometarskim pješčanim plažama, uživati u morskim spiljama, vidjeti povjesne spomenike ili prekrasne vrtove i još mnogo toga isključivo je na vama da izaberete i kažete svom skiperu.

JEDRENJE U ZALAZAK SUNCA jest uistinu romantičan i jedinstven doživljaj na kraju vrućeg ljetnog dana. Fotografije Gradskih zidina, obasjanih s baš onoliko svjetla koliko je potrebno i odsjaja mora, zaista će biti lijepa uspomena na lijepi izlet.

TJEDNO JEDRENJE je savršeno za obitelj i prijetelje koji vole spojiti ležerni i aktivni odmor. Tjedan proveden na brodu daje Vam uvid u bezbroj ljepota Jadrana, bogatstvo mora i obale.

Sve vrste jedrenja su pod vodstvom iskusnih skipera sa brojnim priznanjima.
U sigurnim ste rukama, Vaše je samo da uživate!

Svi oni koji znaju jedriti ili su odvažniji mogu iznajmiti laser ili manju jedrilicu od 7,5m
i uživati sami.