mob: +385 (0)98 428 452  
mob: +385 (0)98 188 2132

fax: +385 (0)20 435 241

e-mail:
info@dubrovnik-sailing.com

 
| Dubrovnik Sailing daje svim svojim gostima priliku upoznati neistražene ljepote Jadranskog mora i njegove obale. KONTAKTIRAJTE NAS!  |

Gdje poći i što vidjeti:

ELAFITI su grupa otoka smještenih u jadranu zapadno od Dubrovnika. Najveći i najudaljeniji od Dubrovnika je Šipan. Koločep ili Kalamota je najbliži Dubrovniku te sa svojom subtropskom vegetacijom, zelenim borovima i maslinama je zaista atraktivna destinacija. Lopud je smješten izmedju Šipana i Kalamote i turistički je najrazvijeniji. Obiluje čistim morem i prekrasnim pješčanim plažama od kojih je najpoznatija plaža Šunj.

MLJET je najljepši i najzeleniji od svih otoka u Jadranu, te je proglašen Nacionalnim parkom 1960. Unutar parka Imaju i dva slana jezera (Veliko i Malo jezero) i u njima mali otok zvan Melita sa Benediktinskim samostanom iz 12 stoljeća. Mljet je zaista ''raj na zemlji''.

KORČULA je najbogatija vegetacijom u Jadranu i često je zovu "ekološkim rajem Mediterana". Ima preko stotine vrsta biljaka i stabala, 195 sačuvanih uvala i spilja te arhipelag od 48 malenih otočića.

LASTOVO je idealno mjesto za miran i tih odmor. Otok poznat po domaćoj hrani i dobrim vinima, te vjetru idealnom za surfanje i jedrenje.

HVAR je najsunčaniji otok, prepun lavande i ružičnjaka. Atraktivan i zimi i ljeti zbog blage mediteranske klime. Zbog bogatog sadržaja i noćnog života Hvar je omiljena destinacija među mladima i svima onima željnih zabave.